Apteekki Suomen
Apteekki ilman reseptiä
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ostoskorisi
€ 0.00

Usein kysytyt kysymykset

Kuka tilaa tuotteita apteekkisuomen.com-sivuston kautta?

Verkkoapteekkimme on saanut nopeasti jalansijaa netissä toimivilla lääkemarkkinoilla. Sitä muota kun verkko-ostamisen suosio kasvaa, siirtyvät yhä useammat tavallisten apteekkien asiakkaat tilaamaan tuotteita meiltä. Verkkoapteekkimme asiakaskunta on todella monenkirjavaa ja joukkoon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Apteekkisuomen.com on ollut viime aikoina etenkin pohjoismaisten asiakkaiden suosiossa. Suomalaiset ovat tilanneet tältä apteekilta yllättävän ahkerasti lääkkeitä.

Miksi minun täytyy luoda itselleni profiili sivustolla?

Jokaisella on oikeus pitää reseptilääkkeiden ja muiden apteekissa myytävien tuotteiden hankinta omana yksityisasianaan. Meille vastuumme kantavana apteekkina on todella tärkeää pitää huolta siitä, että asiakkaamme voivat luottaa meihin nyt ja jatkossa. Henkilötietolaki ja ylipäätään lääkkeisiin liittyvä lainsäädäntö edellyttää tiettyjä toimenpiteitä, joita apteekkisuomen.com noudattaa tarkasti.

Haluamme suojata asiakkaita ja ehkäistä väärinkäytöksiä, jonka vuoksi vaadimme kaikkia asiakkaitamme luomaan itselleen profiilin tilauksen tekemiseksi. Tällä tavalla pystymme varmistamaan sen, että asiakastietoja pääsee tarkastelemaan ainoastaan se henkilö, jolle ne kuuluvat.

Miten löydän verkkoapteekista etsimäni lääkkeen?

Apteekkisuomen.com on erittäin käyttäjäystävällinen sivusto. Se on suunniteltu siten, että valtava tuotevalikoima on helposti käsiteltävissä. Jos etsinnässä on jokin tietty tai tietynlainen lääke, on sen löytäminen helppoa. Verkkoapteekkimme mahdollistaa hakukentän avulla suoritettavat haut, joissa asiakas voi kirjoittaa hakukenttään esimerkiksi etsimänsä lääkkeen nimen. Jos nimi ei muistu mieleen tai jos ei ole vielä edes päättänyt, mitä lääkettä aikoo tilata, voi hakukenttään näpytellä myös esimerkiksi halutun ainesosan tai tuotenumeron. Myös haku sairauksien tai erilaisten oireiden kuten päänsäryn tai impotenssin perusteella on mahdollista. Toinen vaihtoehto lääkkeiden hakuun on hyödyntää sivuston selkeää ja intuitiivista rakennetta. Tuotekategorioista pääsee klikkaamaan alakategorioihin, joista puolestaan löytyvät verkkoapteekin myymät tuotteet tuoteselosteineen.

Kenen kanssa voin keskustella lääkkeisiini liittyvistä asioista?

Suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään. Verkkoapteekissamme työskentelee asiantuntevien ja ystävällisten asiantuntijoiden tiimi, joka palvelee asiakkaita kaikissa lääkkeisiin ja resepteihin liittyvissä asioissa.

Mistä lääkkeet tulevat?

Verkossa toimivasta apteekista voi ostaa lääkkeitä ainoastaan sellaiselta toimijalta, joka on rekisteröity Euroopan unionin sisällä, joka noudattaa alueen yleisiä säädöksiä ja toimii laillisin perustein. Apteekkisuomen.com toimii näiden mukaisesti ja sen asiakaskunta koostuu tilaajista eri puolilta Eurooppaa. Myös monista suomalaisista on tullut apteekkimme vakioasiakkaita.

Tarjoaako apteekkisuomen.com kampanjoita?

Aina silloin tällöin voi olla, että verkkoapteekissamme on käynnissä jokin houkutteleva etu, tarjous tai kampanja, johon on vaikea olla tarttumatta! Usein sivustollamme tarjottava edut ovat hyödyntämsen arvoisia ja niiden avulla voi säästää pitkän pennin. Kyse voi olla yksinkertaisesti alennetuista hinnoista, mutta toisinaan erilaisilla promokoodeilla voi myös saada ylimääräistä etua, kuten ilmaisen toimituksen. Suosittelemme seuraamaan säännöllisin välein verkkosivustoamme, siltä varalta, että jotain uutta ja mielenkiintoista ilmestyy.

Mistä tiedän, että tilaukseni on otettu vastaan?

Heti kun asiakas tekee verkkosivuilla tilauksen, lähetetään siitä hänen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseensa tilausvahvistus. Mikäli tilausvahvistusta ei saavu, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio varmuuden vuoksi. Jos sitä ei sittenkään löydy, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi kertoa, onko tilaus mennyt läpi onnistuneesti vai ei.

Voinko itse valita tavan, jolla tilaamani tuotteet toimitetaan minulle?

Kyllä! Asiakas voi meillä valita itselleen sopivimman toimitustavan tilausta tehdessään. Toisinaan toimitustavoissa saattaa olla rajoituksia, jotka riippuvat tilauksen sisällöstä. Jotkut tilattavat lääkkeet saattavat edellyttää esimerkiksi säilytystä tietyssä lämpötilassa tai niiden luovuttamisen yhteydessä vaaditaan henkilöllisyyden tarkastamista. Tällaisissa tapauksissa tietyt toimitusmenetelmät on silloin poistettu vaihtoehtojen joukosta, eikä niitä voi silloin valita tilaukseen.

Mitä apteekkisuomen.com myy?

Apteekkisuomen.com myy laajassa valikoimassaan lääkkeitä ja monia muita hyödyllisiä tarvikkeita. Kyseessä on kuin mikä tahansa perinteinen apteekki, paitsi että verkkoapteekkimme sisältää keskimääräin laajemman kirjon erilaisia vaihtoehtoja sekä selkeästi edullisemmat hinnat monien tuotteiden kohdalla. Mikäli olet vierailemassa sivustollamme ensimmäistä kertaa, suosittelemme kaikessa rauhassa tutustumaan sivustomme tarjontaan. Saatat yllättyä, sillä valikoimastamme löytyy valtava määrä tuotteita ja paljon sellaistakin, jota ei välttämättä osannut odottaa!

Verkkoapteekistamme asiakkaille löytyy apua monenlaiseen vaivaan. Tarjolla on sekä reseptilääkkeitä että lääkkeitä, jotka myydään ilman reseptiä. Yksi suurimmista ja suosituimmista tuoteryhmistä verkkoapteekissamme ovat erilaiset potenssilääkkeet. Viagra ja monet sen rinnakkaistuotteet ovat erektiohäiriöistä kärsiville valtava pelastus. Netistä ostettuna erektiolääkkeet ovat huomattavasti edullisempia, vaikka niiden sisältö olisi täysin sama kuin kivijalka-apteekin hyllyltä ostettuina.

Voinko tilata verkkoapteekista lääkkeitä jollekin toiselle henkilölle?

Kyllä! Verkkoapteekissamme toisen henkilön puolesta on mahdollista tehdä nettiapteekissa tilauksia. Myös reseptejä voi hakea sivustomme kautta. Jotta voisit ostaa reseptilääkkeitä jonkun muun puolesta netissä, täytyy sitä varten ladata sähköinen asiakirja ja täyttää se. Muistathan, ettei sivustomme ole tarjoitettu lasten käytettäväksi. DOMAN.COM on ikärajojen suhteen todella tarkka ja se myy verkkosivujensa tuotteita ainoastaan 18 vuotta täyttäneille.

Voinko tilata tuotteita puhelimitse?

Valitettavasti tällä hetkellä apteekkisuomen.com tarjoaa palveluitaan ainoastaan verkossa. Puhelmitse tehtävät tilaukset eivät ole ainakaan tällä haavaa mahdollisia. Verkkoapteekista löytyvien tuotteiden tilaaminen on kuitenkin huippuhelppoa, eikä siinä vaadita erityistä teknistä osaamista. Suosittelemme perehtymään rohkeasti netin kautta tilaamiseen. Apua voi kysyä tarvittaessa asiakaspalvelusta — autamme sinua erittäin mielellämme!

Näkyykö lähetettävästä paketista sen sisältö tai alkuperä?

Ei huolta! Tiedämme, että monet tilaavat netistä lääkkeitä myös siksi, että se on huomattavasti anonyymimpi vaihtoehto kuin paikalliseen apteekkiin parssiminen Haluamme jatkossakin pitää verkkoapteekin kautta tehtävät ostokset jokaisen asiakkaan omana asiana, jonka vuoksi pakkaamme kaikki tilaukset neutraaliin pakkaukseen tai kirjekuoreen. Paketista ei voi mitenkään päätellä sen sisältöä tai edes sitä, mistä tuote on lähetetty. Näin arkaluontoisetkin lääkkeet ja tuotteet saa tilattua itselleen mahdollisimman matalalla profiililla.

Missä tilaukseni viipyy?

Kun tilaamasi paketti lähetetään varastoltamme eteenpäin, saat siitä erillisen vahvistusviestin meille ilmoittamaasi sähköpostiin. Tässä vahvistusviestissä ilmoitetaan paketin tunnus ja/tai lähetystunnus, jota voit käyttää seurataksesi paketin etenemistä. Vaikka verkkoapteekista tilatut tuotteet saapuvat useimmiten jo muutaman päivän sisällä, haluamme muistuttaa, että toisinaan matkaan voi tulla yllättäviä mutkia, jolloin paketin toimitusaika saattaa olla tavallista pidempi. Jos et ole saanut pakettiasi kolmen päivän sisällä tilauksen tekemisestä, voit ottaa meihin yhteyttä asian tiimoilta, jolloin pyrimme selvittämään asiaa ja jouduttamaan toimittamista.

Miten toimin, jos saan viallisen tuotteen?

Näin käy äärimmäisen harvoin, mutta mikäli tilauksestasi löytyy viallinen tuote, on sinun ilmoitettava asiasta välittömästi verkkoapteekkille. Sen voi tehdä joko soittamalla tai sähköpostitse. Ilmoita viestissäsi tilauksen numero ja kuvaile tuotteesta löytynyttä vikaa lyhyesti. Apteekkisuomen.com ottaa sinuun yhteyttä sähköpostin tai puhelimen välityksellä mitä pikimiten. Painotamme, että asiakkaan velvollisuutena on ilmoittaa viallisesta tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli sinua kehotetaan lähettämään tuote takaisin apteekkkiin, liitä pakkaukseen mukaan myös kopio laskusta sekä kuvaus havaitsemastasi tuotevirheestä. Useimmiten tässä tilanteessa tarjottavia vaihtoehtoja ovat joko korvaaavan uuden tuotteen lähettäminen asiakkaalle tai rahallinen hyvitys.

Valitukset

Vaikka todennäköisyys on häviävän pieni, voi joskus sattua niin, ettei tilattu paketti vastaa lainkaan odotuksia. TIlaus voi olla väärä tai se voi olla vioittunut. Voi joskus jopa käydä niin, ettei paketti sisällä oikeaa määrää lääkkeitä, vaan se on jäänyt puutteelliseksi. Tällaisissa tilanteissa ainoa oikea ratkaisu on ottaa yhteyttä apteekin asiakaspalveluun, joka antaa neuvoja siitä, miten asiassa tulisi edetä ja mitä oikeuksia asiakkaalla on tilanteessa.

Jos asiakas haluaa lähettää apteekille takaisin vahingoittuneen tai puutteellisen tuotteen, on verkkoapteekki silloin vastuussa tästä koituvista lisäkustannuksista. Tällöin asiakas voi erikseen vielä sopia apteekin kanssa palautuksessa käytettävästä toimitusmenetelmästä.

Koskeeko palautus- ja vaihto-oikeus kaikkia apteekin tuotteita?

Kuten mikä tahansa muu vastuullinen ja laillinen toimija, myös apteekkisuomen.com noudattaa kuluttajansuojalakia ja tarjoaa asiakkailleen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden myymiinsä tuotteisiin. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tai vaihtaa ostamansa tuotteen, lähetetään tilattu paketti postitse takaisin apteekille. Kaupan ehtojen mukaisesti asiakkaan vastuulle jää palauttamisesta koituvien postimaksujen maksaminen.

Ota huomioon, ettei palautus- ja vaihto-oikeus koske tiettyjä lääkkeitä, joissa hygieniaan liittyvät riskit ovat suurempia. Tilattu tuote on palautettava verkkoapteekkiin samassa kunnossa kuin missä se on saapunut. Jos kyseessä on tuotteen palautus, hyvittää Apteekkisuomen.com peruutetun ostoksen myötä asiakkaalle palautuvat rahat viimeistään 14 päivän kuluessa kaupan perumisesta.

Kuinka saan apteekin asiakaspalveluun yhteyden?

Apteekkisuomen.com on apteekki, joka pyrkii palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin. Asiakaspalvelutiimimme muodostuu ammatitaitoisista farmaseuteista ja neuvonantajista, joilta voi kysyä aina neuvoa ja vinkkejä tarvittaessa sekä apteekin toimintaan että tilattaviin lääkkeisiin liittyen. Verkkoapteekkimme asiakaspalvelijat palvelevat sekä puhelimitse, sähköpostitse että sivustolla toimivan live chatin kautta, joten kynnys yhteydenottoon ei juuri voisi olla matalampi.

Minun käyttäjä